Mobiele lasergame

Voor het huren van een mobiele lasergame kun je het beste bij Lasergame- en Attractieverhuur TimTom terecht! Wij weten met onze mobiele lasergame sets namelijk iedere locatie om te toveren tot een ware warzone. Je hoeft dus niet langer meer naar een speciale locatie af te reizen. Met het huren van onze mobiele lasergame kun je overal lasergamen. Van bedrijfspanden tot voetbalden, onze mobiele lasergame is geschikt voor iedere locatie. Wij verhuren de mobiele lasergame voor zowel indoor als outdoor locatie.

Compleet en mobiel

Standaard krijg je bij onze mobiele lasergame tien handig draagbare pistolen meegeleverd. Speel hiermee met tien deelnemers in teams of ieder voor zich. Er wordt automatisch bijgehouden hoeveel schoten zijn gelost en wie er geraakt is. Een speciaal lasergameharnas is hiervoor zelfs niet meer nodig. Op de meegeleverde laptop vind je alle scores terug, zodat je direct ziet wie er gewonnen heeft. Daag je tegenstanders uit voor een revanche en ga voorop in de strijd met onze mobiele lasergame.

Indoor mobiele lasergame

Met onze ervaring toveren we iedere indoor locatie om tot de perfecte strijdplek voor een mobiele lasergamewedstrijd. Dim de lichten en schiet met onze mobiele lasergame door de gangen of de gymzaal. Lasergame- en Attractieverhuur TimTom komt op allerlei soorten indoor locaties en daar is ons assortiment ook op afgestemd. Zo kunnen we onze mobiele lasergame flexibel aanpassen aan jouw wensen.

Outdoor mobiele lasergame

Lasergamen wordt nog leuker als je het in de buitenlucht doet. Met onze mobiele lasergame kun je letterlijk alle kanten op! Waan je een echte guerrillastrijder met een spannend potje lasergamen in het bos. Duik achter een boom en schiet op je tegenstander vanachter een struik. Optioneel kunnen we ook extra opblaasbare attributen meeleveren, waarmee zelfs een voetbalveld is om te toveren tot een schietveld! Bij Lasergame- en Attractieverhuur TimTom huur je dus de meest mobiele vorm van lasergamen.

Top 10 attracties van TimTom