Laserquest

Verschillende spelvarianten

De laserquest is een geliefd spel bij zowel kinderen als volwassenen. Op een veilige manier kan men in de huid kruipen van een echte soldaat en op laserquest gaan om de vijand uit te schakelen. Ontzettend spannend voor kinderfeesten, maar ook goed voor de teambuilding van uw bedrijf! Jong en oud genieten van een spannende en zenuwslopende laserquest. Een laserquest kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Dit is helemaal afhankelijk van de wensen van alle spelers. Om u een idee te geven van de verschillende laserquests die uitgevoerd kunnen worden, geven wij hieronder enkele zeer geliefde en vaak gespeelde voorbeelden.

Death Match

De Death Match is de bekendste en meest gespeelde laserquest. Er worden twee teams gemaakt die het in het laserquest veld tegen elkaar op moeten nemen. De speeltijd wordt vastgelegd en wanneer de speeltijd is verstreken wordt er gekeken welk team de meeste tegenstanders heeft uitgeschakeld. Het team met de beste score mag zich bekronen tot winnaar van de laserquest!

Sniper Game

De Sniper Game is een hele andere vorm laserquest. In plaats van de groep in tweeën delen worden er teams van twee personen gemaakt. De koppels moeten elkaar in de laserquest beschermen en proberen samen zonder kleerscheuren door de laserquest heen te komen. Het team dat met beide teamleden als laatste overblijft en nog ‘ in leven’ is zijn de winnaars.

Search the Captain

Search the Captain is een laserquest waarbij er weer twee teams worden gevormd. In elk team wordt een iemand benoemd tot captain en zal herkenbaar worden gemaakt voor beide teams. Het doel van deze laserquest is het uitschakelen van de captain van het vijandige team. Wanneer een van de twee captains wordt geraakt, dan is het spel uit en wint het team met de nog ‘ levende’ captain. Het doel is om de eigen captain gedurende de laserquest te beschermen, met gevaar voor eigen leven!

VIP Escort

Ook deze laserquest heeft twee teams nodig, de verdedigers en de aanvallers. Voordat de laserquest begint, wordt iemand benoemd tot VIP. Deze VIP moet door de verdedigers veilig naar een vooraf bepaald eindpunt gebracht worden. In deze vurige laser strijd is het leven van de VIP cruciaal. Weten de verdedigers de VIP veilig bij het eindpunt te brengen, dan mogen zij zich de winnaars van de laserquest noemen. Is het niet gelukt om de veiligheid van de VIP te waarborgen, dan winnen de aanvallers.

Genoeg manieren dus voor een leuke en spannende lasergame. Bent u enthousiast en wilt u uw eigen laserquest organiseren? Bekijk dan nu het lasergame pakket van TimTom Events en versla de vijand in u eigen laserquest!

Top 10 attracties van TimTom