Lasergamen huren

Of het nu voor een vrijgezellenfeest, voetbaluitje of teambuildingsdag is… Met lasergamen huren schiet je altijd raak! Bij Lasergame- en Attractieverhuur Timtom verhuren we de meest complete lasergame-ervaring tegen de meest voordelige prijs. Lasergamen huren is populair voor vele soorten evenementen. Neem je baas onder vuur tijdens een bedrijfsfeest of schiet de spits uit je voetbalteam buitenspel op een teamuitje. Naast lasergamen vind je bij Lasergame- en Attractieverhuur TimTom nog veel meer individuele- en teamattracties. Zo verhuren we onder andere voetbalspellen, zeskampen, stormbanen en springkussens.

Compleet pakket Lasergamen huren

Bij het huren van lasergamen krijg je bij ons standaard tien pistolen voor tien deelnemers geleverd. Het pistool houdt automatisch bij wie er is geraakt en hoeveel schoten iedere deelnemer nog heeft. Een apart lasergameharnas huren is zo niet meer nodig! Creëer vooraf zelf teams en stel voor iedereen het aantal mogelijke schoten in. Met de bijgeleverde software en laptop kunnen battles worden ingesteld en de score automatisch worden bijgehouden. Strijd voor de winst en versla je vrienden met een gericht schot.

Indoor Lasergamen huren

Lasergamen huren is geschikt voor zowel indoor- als outdoor-locaties. Wij toveren moeiteloos iedere ruimte om tot een professionele lasergame-arena. Van scholen en gymzalen, tot sportvelden en speelveldjes. Jij geeft de locatie aan en wij maken een inschatting van de benodigde materialen op basis van onze uitgebreide ervaring. Samen halen we zo het maximale uit jullie evenement! Voor indoor lasergamen huren is bijna iedere locatie geschikt. Van schoolgebouwen tot bedrijfspanden, wij weten er wel raad mee!

Outdoor Lasergamen huren

Voor outdoor locaties hebben wij vele opblaasbare objecten beschikbaar. Zo is een voetbalveld binnen no-time omgezet in een ware warzone. Schuilend achter een opblaasbare muur richt je je vizier op de tegenstander om diegene met één gericht schot uit te schakelen. Lasergamen huren betekent een dag vol spanning en strijd!

Top 10 attracties van TimTom