Lasergamen buiten

Struinend door het bos, schietend over het schoolplein of als veldschutter op het voetbalveld… Niets is zo spannend als buiten lasergamen! Lasergame- en Attractieverhuur TimTom is een specialist in lasergamen op buiten locaties. Wij verhuren alle materialen om van lasergamen buiten een onvergetelijke belevenis te maken. Naast lasergamen verhuren we nog veel meer buiten attracties. Zo vind je op onze site onder andere zeskampen, stormbanen en springkussens.

Waar kan ik buiten lasergamen?

Bij Lasergame- en Attractieverhuur TimTom hoef je voor een potje lasergamen niet naar een speciale buiten locatie toe te komen. Wij komen gewoon naar jou! Met onze opblaasbare objecten toveren we namelijk moeiteloos ieder terrein om tot een spannende buiten lasergame arena. Van een voetbalveld tot een schoolplein, wij gaan iedere uitdaging aan. Lasergamen buiten was nog nooit zo makkelijk.

Waarom buiten lasergamen?

Wat ritselt daar achter die struik? Snuif buiten de frisse lucht op, richt, schiet en raak! Lasergamen buiten is nog een stuk spannender dan binnen. Ontdek bij lasergamen in de buitenlucht de grillige elementen van de natuur en profiteer optimaal van de omgeving om je heen. Buiten lasergamen is ideaal voor vrijgezellenfeesten, verjaardagen, sportuitjes en teambuildingsactiviteiten.

Wat krijg ik bij lasergamen buiten?

De juiste equipment is essentieel om buiten te lasergamen. Onze lasergame sets worden standaard geleverd met tien pistolen voor tien deelnemers. Het pistool houdt automatisch bij wie er is geraakt en hoeveel schoten iedereen heeft. Een apart lasergameharnas is dus niet meer nodig, waardoor je je optimaal kunt manoeuvreren buiten! Met de bijgeleverde software en laptop kunnen battles worden ingesteld en de score worden bijgehouden. Creëer zelf teams en stel voor iedereen het aantal mogelijke schoten in. Om lasergamen buiten extra spannend te maken verzorgen wij ook een legerafzetting en opblaasbare objecten. Kortom, Lasergame- en Attractieverhuur TimTom staat klaar voor ieder avontuur!

Top 10 attracties van TimTom