Lasergame set

Voor het huren van een lasergame set ben je bij Lasergame- en Attractieverhuur TimTom aan het juist adres! Wij verhuren namelijk de meest complete lasergame sets tegen de beste voorwaarden. Zo ben je volledig en voordelig verzekerd van dag vol schieten, spanning en strijd! Wij verhuren onze lasergame sets voor alle locaties en ieder evenement. Schiet je vrienden uit het veld op een vrijgezellenfeest of strijd in teams op een teambuildingsdag. Naast lasergame sets vind je bij Lasergame- en Attractieverhuur TimTom nog veel meer spannende spellen, zeskampen en stormbanen.

Complete Lasergame set huren

Bij het huren van een lasergame set krijg je standaard tien pistolen geleverd om te strijden met tien deelnemers. De lasergamepistolen houden automatisch bij wie er geraakt is en hoeveel schoten iedere deelnemer nog heeft. Een apart lasergameharnas is dus niet meer nodig. Via een meegeleverde laptop en de daarop geïnstalleerde software worden alle scores automatisch bijgehouden. Het enige dat jij nog hoeft te doen is te mikken, te schieten en de overwinning naar je toe te trekken. Nergens anders is het zo makkelijk om een complete lasergame set te huren!

Indoor Lasergame set huren

Een lasergame set is te huur voor indoor- én outdoor evenementen. Zo toveren wij moeiteloos iedere indoor locatie om tot een ware warzone. Schiet je collega’s neer tussen de stellingen van het magazijn of versla je medescholieren in de omgebouwde gymzaal. Lasergame- en Attractieverhuur TimTom heeft ervaring met alle soorten indoor locaties en onze lasergame sets zijn flexibel aan te passen aan alle wensen.

Outdoor Lasergame set huren

Ook voor outdoor locaties zijn onze lasergame sets te huren. Ons ruime assortiment aan opblaasbare objecten verandert ieder schoolplein, speelveld of buitenfeest in een professionele arena. Schakel je teamgenoten uit met één gericht schot, terwijl je schuilt achter een opblaasbare muur. Wie durft de strijd aan?!

Top 10 attracties van TimTom