Lasergame op locatie

Lasergame- en Attractieverhuur TimTom is specialist op het gebied van lasergame op locatie! Je kunt met ons lasergamen op iedere locatie die jij wilt. Wat is er nou leuker dan je eigen bedrijfspand of voetbalveld om te toveren in een spectaculair strijdveld? Je collega’s, teamgenoten of vrienden zullen versteld staan. Om te lasergamen hoef je niet meer ver te reizen, want met onze lasergame op locatie komen wij gewoon naar jou toe! Lasergame op locatie is zowel geschikt voor indoor als outdoor locaties.

Complete lasergame op locatie

Voor iedere lasergame op locatie verzorgen wij een compleet lasergame pakket. Je krijgt standaard tien handige draagbare pistolen. Hoeveel schoten zijn er gelost? Wie is er hoe vaak geraakt? Met onze lasergame op locatie wordt dit allemaal automatisch bijgehouden. Na afloop zie je alle scores direct terug op de bijgeleverde laptop en weet je meteen wie er gewonnen heeft. Met lasergame op locatie kan je zowel individueel spelen als in teams strijden.

Indoor lasergame op locatie

Met lasergame op locatie bouwen wij jouw indoor locatie om tot een plek waar plezier, passie en strijdlust elkaar vinden. Verstop jezelf achter kasten in de kantine of steek het magazijn over voor een aanval. Door lasergame op locatie te huren in je eigen omgeving, weet je als geen ander alle geheime plekjes om je te verstoppen. Lasergame- en attractieverhuur TimTom richt iedere lasergame op locatie in als een spectaculaire lasergame arena.

Outdoor mobiele lasergame

Voel je een echte strijder door lasergame op locatie te spelen in de buitenlucht. Je kunt je verstoppen achter bomen of struiken en je duikt in het zand om een schot te ontwijken. Om lasergame op locatie nog leuker te maken, kunnen we opblaasbare attributen leveren om achter te schuilen. Huur lasergame op locatie van Lasergame- en Attractieverhuur TimTom en je bent klaar voor de aanval.

Top 10 attracties van TimTom