Lasergame Huren

Lasergamen op locatie

Voor een lasergame huren bent u bij TimTom Events aan het juiste adres. Heeft u de perfecte locatie gevonden en wilt u lasergamen op locatie? Wij bieden u alle benodigdheden voor een geslaagde lasergame. Wat krijgt u precies bij een lasergame huren van TimTom Events en waar moet u zelf voor zorgen om uw lasergame vlekkeloos te laten verlopen?

Lasergame huren: laser guns

Bij een lasergame huren zijn de belangrijkste onderdelen natuurlijk de laser guns. Wij leveren u 12 uitstekende laser guns waarmee een lasergame zowel binnen als buiten gespeeld kan worden. Gebruik van de 12 laser guns maar 10 pistolen, zodat er 2 pistolen als reserve overblijven. Wanneer een laser gun het tijdens het spel begeeft, kan deze gemakkelijk en snel worden omgewisseld zodat de laserquest niet gestaakt hoeft te worden. Met een lasergame huren weet u zeker dat u over genoeg laser guns zal beschikken om een geweldige lasergame te spelen.

Lasergame huren: Opblaasobstakels

Een lasergame is op zijn leukst wanneer deelnemers de mogelijkheid hebben zich te verstoppen en te verdedigen tegen de vijand. Sommige locaties bezitten van zichzelf al genoeg obstakels en verschuilmogelijkheden om een lasergame spannend te houden. Wanneer een locatie minder mogelijkheden biedt voor een lasergame, kunt u met een lasergame huren van TimTom Events toch lasergamen op locatie door de speciale opblaasobstakels. Bij een lasergame huren zitten 10 opblaasobstakels inbegrepen zodat de moeilijkheidsgraad van het spel goed omhoog gaat. Wil je eens zien hoe een studentenvereniging met behulp van hekken en lege bierkratjes een arena gebouwd.

Lasergame huren: puntentelling

Bij uw lasergame wordt een computer geleverd die de scores van de verschillende laser guns bijhoudt en aan het eind van het spel de winnaar bekend zal maken. De computer staat in contact met alle laser guns en houdt dus zeer nauwkeurig bij welke laser gun de meeste doelwitten heeft geraakt. Een lasergame huren levert u met deze scorecomputer het gemak dat u niet zelf de telling bij hoeft te houden. Zo hoeft er niet per se rekening gehouden worden met een begeleidend persoon voor de puntentelling en kan iedereen zich geheel voor de laserquest inzetten.

Zelf regelen: Locatie en deelnemers

Lasergamen op locatie biedt u de mogelijkheid een eigen locatie te bepalen voor uw lasergame. Van een bosafzetting tot een gymzaal of een kantoorpand. Heeft u een geweldige locatie op het oog? Met een lasergame huren maakt u een lasergame nog specialer. Zet het gebied duidelijk af, zorg voor uw persoonlijke team van 10 deelnemers en neem het tegen elkaar op in een ware laserstrijd tijdens outdoor lasergamen !

Top 10 attracties van TimTom