Goedkoop lasergamen

Dat goedkoop lasergamen binnen handbereik ligt bewijst Lasergame- en Attractieverhuur TimTom. Voor goedkoop lasergamen zit je bij ons namelijk helemaal goed! Door ons gevarieerde aanbod aan lasergame sets en –materialen, bepaal jij zelf hoe jouw lasergame eruit komt te zien. Van voetbalveld tot magazijn, van vrijgezellenfeest tot teamuitje, goedkoop lasergamen kan op ieder evenement en op iedere locatie. Huur hier goedkoop lasergamen en verras je vrienden, teamgenoten of collega’s.

Compleet en goedkoop

Goedkoop lasergamen begint met een set van tien pistolen. Speel in teams of ieder voor zich en de strijd kan beginnen. Een apart lasergame harnas is niet meer nodig. De pistolen houden zelf bij hoe vaak je geraakt bent en hoeveel schoten je nog over hebt. Alle scores zijn zichtbaar op de meegeleverde laptop. Het enige wat jij hoeft te doen is zoveel mogelijk tegenstanders uitschakelen en er met de winst vandoor gaan! Goedkoop lasergamen was nog nooit zo makkelijk!

Goedkoop lasergamen indoor

Indoor is goedkoop lasergamen extra spannend. Wanneer de lichten zijn gedoofd ontstaat er een huiveringwekkende sfeer. Sluip door het pand op zoek naar je medespelers om ze te besluipen en te beschieten. Organiseer een spannende strijd waarin jij je baas eens kunt laten zien wie die dag de baas is. Goedkoop lasergamen is een belevenis die men niet snel zal vergeten. Lasergame- en Attractieverhuur TimTom biedt goedkoop lasergamen aan voor iedere indoor locatie.

Goedkoop lasergamen outdoor

Ook op outdoor locaties kun je goedkoop lasergamen. Wij toveren ieder voetbalveld, schoolplein of parkeerplaats in een mum van tijd om tot een indrukwekkende lasergame-arena. Je kunt hierbij gebruik maken van onze opblaasbare obstakels, maar benut ook aanwezige muurtjes, bomen en andere objecten. Stel je je beschut op en wacht je af tot je je slag kan slaan? Of zet je meteen de aanval in? Met goedkoop lasergamen bepaal je zelf jouw tactiek.

Top 10 attracties van TimTom